Pierwszy bar mięsny w Opolu

(© Artur Janowski)

Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij

Dania - w pierwszym w mieście barze mięsnym w Opolu - są też serwowane na wynos.

W dawnym sklepie mięsnym przy ulicy Ozimskiej można dziś zjeść nie tylko golonkę, ale także kanapki, hamburgery, a także zestawy śniadaniowe i obiadowe. Dania - w pierwszym w mieście barze mięsnym - są też serwowane na wynos. Wszystkie mięsne wyroby opierają na produktach Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka z Opola. To jednak nie Joachim Matejka wpadł na  pomysł pierwszego baru mięsnego w Opolu. Do jego otwarcia namówili go syn Michał i córka Monika. Przeczytaj też: Inwestycje w Opolu- Czasy się zmieniają i teraz nie wystarczy produkować świetne wyroby, trzeba też je sprzedawać na różne sposoby - przekonuje Michał Matejka. - Uważamy, że w Opolu brakuje miejsc, gdzie można smacznie zjeść.    

Komentarze (0)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez POLSKAPRESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!