Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Toruńska aktorka zadebiutuje w kuchni [ZDJĘCIA]

Sylwia Dąbrowa (AIP)
Toruńska aktorka zadebiutuje w kuchni [ZDJĘCIA]
Toruńska aktorka zadebiutuje w kuchni [ZDJĘCIA] materiały prasowe
Toruńska aktorka zadebiutuje w kuchni. Nowoczesna kuchnia, najnowsze trendy kulinarne oraz interesujące i praktyczne porady dla każdego pasjonata gotowania, których nie znajdzie się w książkach kucharskich. Już 10 marca w telewizji nowa produkcja pod tytułem "Tajemniczy Składnik". Gospodyni programu, Joanna Koroniewska zaprosi do kuchni cenionych szefów kuchni oraz ekspertów kulinarnych, którzy pokażą jej i widzom, jak w swoim domu przygotować danie rodem z najlepszej restauracji.

Toruńska aktorka zadebiutuje w kuchni

Polacy zapałali miłością do gotowania, są otwarci na nowe smaki, chętnie poszerzają kulinarne horyzonty oraz są ciekawi nowych trendów w kuchni. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom wszystkich pasjonatów dobrej kuchni, Telewizja POLSAT przygotowała nową produkcję pt. "Tajemniczy Składnik". To ekskluzywny magazyn kulinarny, w którym Joanna Koroniewska będzie gościła w kuchni znakomitych kucharzy i ekspertów kulinarnych, i wspólnie z nimi będzie gotować oraz rozmawiać o jedzeniu.

Będą nimi: Przemysław Błaszczyk, Justyna Mizera, Eliza Mórawska, Marcin Czubak, Aleksandra Sowa, Paweł Kibart, Marcin Przybysz, Sebastian Olma, Paweł Wałęsa i Martin Gimenez Castro. Goście opowiedzą Joannie o swoich doświadczeniach związanych z wieloletnią pracą w kuchni. Zdradzą swoje przepisy, pomysły na dania, ciekawostki oraz tajemnicze składniki, które sprawiają, że danie zawsze pięknie wygląda i wyjątkowo smakuje. Sekretem doskonale przygotowanej potrawy są jej tajemnicze składniki - wysokiej jakości produkty, ich zaskakujące połączenia, czy odpowiednia technika ich przygotowywania.

Eksperci przekonają też Joannę, że bardzo ważną rolę odgrywają także urządzenia kuchenne służące do przyrządzania posiłków. Jednym z tajemniczych składników kucharzy jest z pewnością para - jej połączenie z gorącym powietrzem oraz powolne gotowanie w niskiej temperaturze produktów zapakowanych próżniowo. Odkrywając tajemnice przyrządzania wyjątkowych dań, Joanna Koroniewska podzieli się nimi z miłośnikami gotowania. Dając im możliwość przyrządzania dań, niczym z menu najlepszej restauracji. Zatem goście Joanny Koroniewskiej wprowadzą ją i widzów w meandry sztuki kulinarnej i podpowiedzą, jakie tajemnicze składniki czynią z każdej potrawy kulinarne dzieło sztuki. W innowacyjny sposób przedstawią nowoczesną kuchnię i kulinarne trendy w domowej odsłonie.

Gospodyni programu jest również chłonna wiedzy o gotowaniu, gdyż jej kuchnia przechodzi powolną rewolucję, odkąd na świat przyszła jej córka Janina. Jej najmocniejszym asem w rękawie są zupy. - Od kiedy pamiętam kochałam zupy. W każdym wydaniu. Babci rosół z domowym, ręcznie wyrabianym makaronem, to smak którego bardzo mi brakuje… Moja mama eksperymentowała w kuchni i wymyślała swoje wersje. Mam to po niej. Uwielbiam łączyć przepisy i dodawać swoje smaki.Wymyślam i modyfikuję różne wersje zup. Moja popisowa to zupa porowa. Wiele moich koleżanek już ją gotuje.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Śmieciowe jedzenie zabiera pamięć

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na torun.naszemiasto.pl Nasze Miasto