MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12...
fot. materiały wydawnictwa Purple Book/ fot. Najka Photography

Najlepszy przepis na chleb żytni na zakwasie, który smakuje jak z najlepszej piekarni. Wypróbuj przepis na chleb z „Domowej piekarni”

Paweł Płaczek

Zakwas do wypieku chleba powinien być dokarmiany na ok. 12 godzin wcześniej. Paweł Płaczek radzi, by upiec chleb w garnku żeliwnym lub rzymskim.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Czerwionce-Leszczynach, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Czerwionce-Leszczynach, (12.05-18.05.2024)

Przegląd tygodnia od 12.05 w Łowiczu

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Łowiczu

Polecamy

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Niechciana konserwator zabytków. Kto i dlaczego chce się pozbyć Moniki Ożóg?

Niechciana konserwator zabytków. Kto i dlaczego chce się pozbyć Moniki Ożóg?

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla