MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4...
fot. 123RF

Obowiązki pracodawcy zimą względem pracownika. O czym szef powinien pamiętać?

Posiłki

Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4 godzinach pracy, podczas regulaminowej przerwy na drugie śniadanie. Przełożony musi ponadto zapewnić swoim ludziom ciepłe napoje. Przepisy nie określają konkretnie, w jakiej ilości. Gorące napoje mają być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej.

Zobacz również

Dzień Hutnika i 15-lecie Walcowni Średniej w Ostrowcu. Były odznaczenia i ślubowanie

NOWE
Dzień Hutnika i 15-lecie Walcowni Średniej w Ostrowcu. Były odznaczenia i ślubowanie

Rolnicy. Podlasie. U Gienka i Andrzeja z Plutycz praca wre mimo napiętej atmosfery

Rolnicy. Podlasie. U Gienka i Andrzeja z Plutycz praca wre mimo napiętej atmosfery

Polecamy

Niechciana konserwator zabytków. Kto i dlaczego chce się pozbyć Moniki Ożóg?

Niechciana konserwator zabytków. Kto i dlaczego chce się pozbyć Moniki Ożóg?

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania