MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

We wtorek Korona nie ogłosi zmian w klubie. Nie będzie konferencji prasowej

We wtorek Korona nie ogłosi zmian w klubie. Nie będzie konferencji prasowej

Strażacy - kozacy z lubuskiego. Biorą udział w morderczych zawodach. Dalibyście radę?

Strażacy - kozacy z lubuskiego. Biorą udział w morderczych zawodach. Dalibyście radę?

Polecamy

Rozpoczęły się egzaminy ósmoklasisty w terminie dodatkowym. Dziś język polski

Rozpoczęły się egzaminy ósmoklasisty w terminie dodatkowym. Dziś język polski

Podróż z psem lub kotem? Te przydatne gadżety kupisz na Temu, AliExpress i w Action

Podróż z psem lub kotem? Te przydatne gadżety kupisz na Temu, AliExpress i w Action

Boskie ciasto z czereśniami i budyniem. Zapiszesz ten przepis do ulubionych

Boskie ciasto z czereśniami i budyniem. Zapiszesz ten przepis do ulubionych