Profesor Jacek Jassem: Czy to prawda, że chemioterapia szkodzi?
Szkodliwe „E” – 8 dodatków do żywności, które wcale nie są bezpieczne
Anna Rokicka-ŻukDodatki do żywności nie mają dobrej sławy, choć wśród nich jest wiele bezpiecznych dla zdrowia. Najnowsze badania wskazują jednak na powszechnie stosowane substancje dodatkowe, które wbrew dotychczasowym przekonaniom wcale nie są obojętne dla organizmu. Sprawdź koniecznie, jakie związki i zawierające je produkty mogą być dla niego zagrożeniem.
Materiał oryginalny: Szkodliwe „E” – 8 dodatków do żywności, które wcale nie są bezpieczne - Dziennik Łódzki
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej
polityka prywatności oraz
warunki korzystania z usługi firmy Google.
Dodając komentarz, akceptujesz
regulamin
oraz Politykę Prywatności.
Podaj powód zgłoszenia
Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.