MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 44
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem





Andora – Andora

Escudella to narodowa potrawa w niewielkim państwie Andora, zagubionym wśród Pirenejów. To potrawka mięsna, szczególnie chętnie jedzona zimą i w święta. Można w niej znaleźć kawałki kurczaka, jagnięciny, kiełbaski butifarra, a nawet świńskie ryje, z dodatkiem ziemniaków i kapusty.

Najsmaczniejsze dania wszystkich stolic Europy: 43 potrawy z 43 miast. Tych dań musicie spróbować w czasie podróży, urlopów i wakacji

Zobacz również

KS Wiązownica w trudnej sytuacji po tej przegranej

KS Wiązownica w trudnej sytuacji po tej przegranej

Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

Polecamy

Co zrobić, gdy psa ukąsi żmija? Ważna jest szybka reakcja!

TYLKO U NAS
Co zrobić, gdy psa ukąsi żmija? Ważna jest szybka reakcja!

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód